Lisarn

Lisarn

Businesscoaching & loopbaancentrum

Ingrid Everaerts

Businesscoach,
oprichter loopbaancentrum

Situatie

Ingrid is een onderneemster in hart en nieren en met het hart op de juiste plaats! Via de kerntalenten haalt zij het beste in mensen naar boven, zowel als businesscoach voor ondernemers, als binnen haar loopbaancentrum.

Ingrid is een échte workaholic.

Dit betekent Alison voor mij

Ik kan me volledig bezig houden met de taken die ik graag doe, nl. werken aan mijn business en in mijn business. De administratie, facturatie en opvolgingen die daarbij komen kijken, kan ik vol vertrouwen uit handen geven. Alles wordt perfect uitgevoerd! Dat geeft me zoveel meer ruimte in mijn hoofd waardoor ik op een creatieve manier mijn talenten kan inzetten en me verder geen zorgen hoef te maken.

Alison is ook mijn klankbord. Ze helpt me structuur aan te brengen en mijn zaken op een efficiënte manier te ontplooien. We delen ons netwerk met elkaar want ook daar ontstaan soms mooie samenwerkingen rond.

Testimonial

Alison is mijn “first lady” die altijd klaar staat om mij onmiddellijk uit elk brandje te redden. Haar bezieling is oprecht, haar aanpak praktisch en efficiënt. Met haar creatieve mind helpt ze mee nadenken over oplossingen.

Alisons integriteit is voor mij ook heel belangrijk in een samenwerking aangezien je vertrouwelijke zaken met elkaar deelt.

Ingrid Everaerts
www.lisarn.be

Wil je meer informatie?
Benieuwd wat we kunnen betekenen voor elkaar?

Laat ons dan samen een koffie drinken!

Scroll to Top