Enkele klanten aan het woord

Enkele succesvolle ondernemers
die hun ervaring in een samenwerking met mij
maar al te graag deelden.

Sonja Kimpen

Gezondheidscoach, auteur en tv-presentatrice

 • Situatie

  Sonja is naast de alom bekende auteur en tv-presentatrice, voornamelijk gezondheidscoach en runt een fitness & personal trainingsstudio. Zij heeft dus heel wat bordjes in de lucht te houden.

 • Dit betekent Alison voor mij

  Als je een dynamische onderneming bent dan wil je steeds nieuwe ideeën implementeren, dan wil je ingaan op opportuniteiten en dan wil je ondanks alles altijd vooruit.

  In al deze omstandigheden doe ik al jaren beroep op Alison. Het geeft mijn bedrijf Synergie extra vleugels.
  Als kmo is het een evidentie dat je uiteraard niet zomaar mensen op het “schap” kan zetten in afwachting van een nieuw project.  Het is ook stress-onvriendelijk om je team steeds zeer veel druk te geven als je als ondernemer persé weer een moordende deadline wil halen.

 • Testimonial

  Dankzij Alison kan ik onze “gewone” werking duurzaam stabiliseren zonder stress en toch gelijktijdig blijven innoveren met gezonde stress. Het geeft me gemoedsrust steeds op de professionele aanpak en vooral op  “kort op de bal daadkracht” een beroep te kunnen doen.

  Als je als ondernemer weet dat je op de piekmomenten 'een extra hoofd en een extra paar handen en topskills' kan inhuren, dan verdwijnt het 'verzuipgevoel' in je hoofd en blijf je de passie van ondernemen bewaren. Dat heet positief “pieken”.

  Dank u Alison! Doe zo verder!

  Sonja Kimpen
  www.sonjakimpen.com

Tom De Mul

Ex-international profvoetballer & Rode Duivel, mede-zaakvoerder A-Group

 • Situatie

  Tom is gewezen internationaal profvoetballer die o.a. zijn sporen heeft verdiend bij Ajax, Sevillia en bij de Rode Duivels. Na zijn voetbalcarrière is hij mede-zaakvoerder van A-Group, het managementbureau waar o.a. Jan Verthonghen, Mousa Dembélé, Charles De Ketelaere en andere stervoetballers hun onderkomen vinden.

  Voetballers hebben vooral een passie voor... voetbal. De administratie en structureren van een (bloeiend) bedrijf zijn niet echt aan hen besteed. Daarom schakelden zij mij in als hun Persoonlijke Assistente. Niet alleen voor de zaakvoerders, maar eveneens voor de spelers.

 • Dit betekent Alison voor ons

  Omdat wij vaak zeer druk bezig zijn met onze corebusiness en heel vaak reizen en onderweg zijn, hebben wij voor bepaalde organisatorische en administratieve zaken geen tijd. Ook is dit ons sterkste punt niet.

  Omdat het toch een zeer belangrijk item is zijn we zeer blij dat Alison bij ons is. Ze is echt een deel van ons bedrijf geworden.

 • Testimonial

  Alison is zeer fijn in de omgang en zeer goed georganiseerd en gestructureerd in haar werk.

  Ze is ook pro-actief, voert dus niet enkel uit wat je aan haar vraagt maar denkt ook mee en vooruit! Ze is ook flexibel en bijna altijd beschikbaar.

  Een absolute meerwaarde voor ons bedrijf en ondertussen onmisbaar.

  Tom De Mul
  www.Agroup-mc.com

Ingrid Everaerts

Businesscoach & oprichter loopbaancentrum

 • Situatie

  Ingrid is een onderneemster in hart en nieren en met het hart op de juiste plaats! Via de kerntalenten haalt zij het beste in mensen naar boven, zowel als businesscoach voor ondernemers, als binnen haar loopbaancentrum.

  Ingrid is een échte workaholic.

 • Dit betekent Alison voor mij

  Ik kan me volledig bezig houden met de taken die ik graag doe, nl. werken aan mijn business en in mijn business. De administratie, facturatie en opvolgingen die daarbij komen kijken, kan ik vol vertrouwen uit handen geven. Alles wordt perfect uitgevoerd! Dat geeft me zoveel meer ruimte in mijn hoofd waardoor ik op een creatieve manier mijn talenten kan inzetten en me verder geen zorgen hoef te maken.

  Alison is ook mijn klankbord. Ze helpt me structuur aan te brengen en mijn zaken op een efficiënte manier te ontplooien. We delen ons netwerk met elkaar want ook daar ontstaan soms mooie samenwerkingen rond. 

 • Testimonial

  Alison is mijn “first lady” die altijd klaar staat om mij onmiddellijk uit elk brandje te redden. Haar bezieling is oprecht, haar aanpak praktisch en efficiënt. Met haar creatieve mind helpt ze mee nadenken over oplossingen.

  Alisons integriteit is voor mij ook heel belangrijk in een samenwerking aangezien je vertrouwelijke zaken met elkaar deelt.

  Ingrid Everaerts
  www.lisarn.be

Truus Druyts

TV - radio - live - online coach, trainer, speaker, performer

 • Testimonial

  Powerhouse eersteklas!

  Alison is de professional die de erecode van haar bedrijf over de hele lijn waarmaakt. De processen die niet tot je corebusiness horen, zijn bij haar in veilige handen. Zo komt er meer tijd vrij om zelf met de essentie bezig te zijn. Die ruimte in mijn agenda, mijn hart en mijn denken is onbetaalbaar. Zo kan ik blijer en gerichter aan de slag voor mijn klanten.

  Ze is de ideale sparringpartner bij het strategisch uittekenen van de groei en de automatisatie van je bedrijf. Ze weet perfect de bottlenecks in je processen in kaart brengen en helpt je zaken te ontwarren waarmee je vastloopt. Het is een verademing, een opluchting en, boven alles, zo’n plezier om met Alison te mogen samenwerken.

  Truus Druyts
  www.truus.solutions

Lijkt een Personal Assistant ook iets voor jou?
Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?
Laat ons dan samen een koffie drinken!

Scroll to Top