logo-sonja

Sonja Kimpen

Gezondheidscoach, auteur en tv-presentatrice

Sonja Kimpen

Gezondheidscoach, auteur
en tv-presentatrice

Situatie

Sonja is naast de alom bekende auteur en tv-presentatrice, voornamelijk gezondheidscoach en runt een fitness & personal trainingsstudio. Zij heeft dus heel wat bordjes in de lucht te houden.

Dit betekent Alison voor mij

Als je een dynamische onderneming bent dan wil je steeds nieuwe ideeën implementeren, dan wil je ingaan op opportuniteiten en dan wil je ondanks alles altijd vooruit.

In al deze omstandigheden doe ik al jaren beroep op Alison. Het geeft mijn bedrijf Synergie extra vleugels.
Als kmo is het een evidentie dat je uiteraard niet zomaar mensen op het “schap” kan zetten in afwachting van een nieuw project.  Het is ook stress-onvriendelijk om je team steeds zeer veel druk te geven als je als ondernemer persé weer een moordende deadline wil halen.

Testimonial

Dankzij Alison kan ik onze “gewone” werking duurzaam stabiliseren zonder stress en toch gelijktijdig blijven innoveren met gezonde stress. Het geeft me gemoedsrust steeds op de professionele aanpak en vooral op  “kort op de bal daadkracht” een beroep te kunnen doen.

Als je als ondernemer weet dat je op de piekmomenten 'een extra hoofd en een extra paar handen en topskills' kan inhuren, dan verdwijnt het 'verzuipgevoel' in je hoofd en blijf je de passie van ondernemen bewaren. Dat heet positief “pieken”.

Dank u Alison! Doe zo verder!

Sonja Kimpen
www.sonjakimpen.com

Wil je meer informatie?
Benieuwd wat we kunnen betekenen voor elkaar?

Laat ons dan samen een koffie drinken!

Scroll to Top