a-group

A-Group

Managementbureau voor professionele voetballers

Tom De Mul

Ex-international profvoetballer & Rode Duivel,
mede-zaakvoerder A-Group

Situatie

Tom is gewezen internationaal profvoetballer die o.a. zijn sporen heeft verdiend bij Ajax, Sevillia en bij de Rode Duivels. Na zijn voetbalcarrière is hij mede-zaakvoerder van A-Group, het managementbureau waar o.a. Jan Verthonghen, Mousa Dembélé en andere stervoetballers hun onderkomen vinden.

Voetballers hebben vooral een passie voor... voetbal. De administratie en structureren van een (bloeiend) bedrijf zijn niet echt aan hen besteed. Daarom schakelden zij mij in als hun Persoonlijke Assistente. Niet alleen voor de zaakvoerders, maar eveneens voor de spelers.

Dit betekent Alison voor ons

Omdat wij vaak zeer druk bezig zijn met onze corebusiness en heel vaak reizen en onderweg zijn, hebben wij voor bepaalde organisatorische en administratieve zaken geen tijd. Ook is dit ons sterkste punt niet.

Omdat het toch een zeer belangrijk item is zijn we zeer blij dat Alison bij ons is. Ze is echt een deel van ons bedrijf geworden.

Testimonial

Alison is zeer fijn in de omgang en zeer goed georganiseerd en gestructureerd in haar werk.

Ze is ook pro-actief, voert dus niet enkel uit wat je aan haar vraagt maar denkt ook mee en vooruit! Ze is ook flexibel en bijna altijd beschikbaar.

Een absolute meerwaarde voor ons bedrijf en ondertussen onmisbaar.

Tom De Mul
www.Agroup-mc.com

Wil je meer informatie?
Benieuwd wat we kunnen betekenen voor elkaar?

Laat ons dan samen een koffie drinken!

Scroll to Top